RCL winkel

Deze pagina word onderhanden genomen, maar alle info en link zijn nog geldig.

Legionairs die voorwerpen, nodig om hun Royal Canadian Legion tenue samen te stellen, of andere goederen uit de Legion catalogus willen bestellen, dienen contact op te nemen met de Treasurer. De Treasurer zorgt voor de branch voorraad en indien nodig plaatst hij een bestelling bij Customer Service van Dominion Command.

De aankoopprijs van de uit de Legion catalogus bestelde artikelen moeten helaas en onvermijdelijk met een evenredig deel van de aan de branch opgelegde verzendkosten en douane tarieven worden verhoogd. Wij proberen echter altijd mogelijkheden te zoeken om het betalen van deze kosten te voorkomen. Bijvoorbeeld door comrades of anderen bij een bezoek aan Canada, te vragen om mogelijk een geplaatste bestelling op te halen en bij hun terugkeer mee te nemen.

Altijd in voorraad zijn: legion stropdassen, stropdas clips, knopen, blazer emblemen pins en baret emblemen.

Andere voorwerpen die uit de catalogus worden besteld, worden bij voorkeur eerst gebundeld met andere bestellingen en pas geplaatst zodra de totale bestelling omvangrijk genoeg is om hier toe over te gaan. Dit in een poging om te besparen op de opgelegde verzend en douanekosten.

 

De link hieronder is een gemakkelijke manier om de catalogus van de Legion door te bladeren. Houd uw lidmaatschapsnummer wel bij de hand.

https://www.poppystore.ca/