In memoriam Comrade Henk Minne. * 13 juli 1941 † 9 mei 2016

Henk 1

Op 9 mei 2016 hebben we het bericht gekregen dat onze  zeer  gewaardeerd comrade Henk Minne is overleden. Na een lang ziekbed heeft Henk dan toch zijn ogen voorgoed gesloten. We wisten dat het slecht met hem ging,maar dan toch komt dit bericht onverwacht.  Dit is zeker een triest bericht. Hij was een VMD (Vereniging Militair Depot) man in hart en nieren en ook had hij RCL Branch 005 in zijn hart gesloten. Elk jaar was hij nadrukkelijk aanwezig in Wageningen in zijn oude Luchtmacht uniform en zijn onafscheidelijke  Canadees voertuig.

Henk 2

Ook was hij tijdens vele  Colour Party’s aanwezig en altijd trots om een van de vlaggen te mogen dragen. Je kon met hem uitgebreid over de oorlog praten en je kreeg ook alle mogelijke  informatie van hem. Wat zullen we hem missen. Maar we zullen hem nooit vergeten. We wensen de familie heel veel sterkte met dit enorme grote verlies.

Vrijdag 13 mei 2016 is de condoleance bij het rouwcentrum. van 19.00 – 19.45 Uitvaartcentrum De Haan en Van de Kamp DELA, Mozartweg 58, Amersfoort. 4 man Colour Party met vlag (Canadese/Britse/Nederlands/Branch vlag) vaandelwacht tijdens de condoleance.

Zaterdag 14 mei 2016 is de crematieplechtigheid.  16.15 uur aanwezig crematorium Dodeweg 31, 3832RE Leusden. Er is een Erewacht bij aankomst en tijdens de dienst een vaandelwacht rond de kist (4 man met vlag).

Kijk voor nadere informatie op ons facebook.

Henk Minne rouwkaart-page-001