find us

 

Moderne communicatie

Regelmatig ontvangt RCL005 positieve reacties over onze website en de informatie die daarop beschikbaar is, voor iedereen, maar vooral voor de leden. Natuurlijk zijn er ook discussies en vooral suggesties over de inhoud van de site. Daar zijn wij blij mee. Wij werken doorlopend aan het verhogen van de kwaliteit en controle van de juistheid van de gegevens op de site. Dat kost veel tijd en het gaat soms ten koste van de snelheid waarmee informatie tot iedereen kan komen.

Daarom wordt sinds vorig jaar ook met toenemende frequentie Facebook van RCL005 ingezet voor berichtgeving over de activiteiten van uw branch. Vooral direct na events en herdenkingen kan er dan direct verslag gedaan worden en foto’s gepubliceerd. U krijgt ook mooie verhalen uit de historie of van belevenissen van RCL-leden als zij op een bijzondere locatie zijn geweest (zie de battlefield tour van Berry en Yvonne Swarthoff, die zeer onlangs is gepubliceerd). Daarvoor zijn er een aantal redacteuren, die dat kunnen verzorgen. Maar ook anderen kunnen een bericht plaatsen of soms een oproep doen. Degenen die weten hoe Facebook werkt, kunnen beamen dat dit een snelle en efficiënte manier is om informatie snel bij een grote groep mensen te krijgen en te vertellen wat je als organisatie doet.

Uiteraard blijft RCL005 berichten naar haar leden persoonlijk sturen en zullen wij ook de website steeds vullen met ter zake doende informatie, foto’s en de nieuwsbrieven van uw President, zowel in de Nederlandse en Engelse taal.  Maar daarnaast willen wij ook meer gebruik maken van de moderne communicatie zoals Facebook. Dus als u kunt, bezoek Facebook van RCL en like ons. https://m.facebook.com/rcl005.nl. U krijgt dan vele mooie verhalen en foto’s te zien maar ook de reacties van anderen daarop. U kunt ook zelf reageren en daarmee RCL005 nog meer bekendheid geven, hetgeen goed is voor ons doel: We will remember them. Vertel het ook aan uw familie en vrienden, immers de jonge generatie moet ook het gedachtegoed van het herdenken kunnen dragen.

like   RCL005 logo

ROYAL CANADIAN LEGION
Branch 005
The Liberation of the Netherlands